قزوین بازار

خبر‌های مربوط به دنیای مد .معرفی هنر‌های دستی و زیورآلات

قزوین بازار

خبر‌های مربوط به دنیای مد .معرفی هنر‌های دستی و زیورآلات

سبک مینیمال در صنعت جواهرسازی 1

مینیمالیسم


در اوایل قرن بیست جنبش هنری مینیمالیسم در روسیه به وجود آمد.این رویکرد نو در هنر مانند بقیه رویکردهای هنری، وارد عرصه های دیگری مانند : داستان‌نویسی ،فیلم‌سازی ،طراحی لباس و طراحی جواهرات نیز نفوذ کرد.

به طور کلی اساس مینیمالیسم بر پایه حذف زواید،اشکال هندسی،ساده سازی و رساندن مفهوم به صورت مستقیم شکل گرفت. در صنعت جواهرسازی، طرح های پیچیده ساده‌سازی شد.  طراحان نوگرا از خطوط ساده و اشکال هندسی برای طراحی زیورآلات استفاده کردند و نمونه‌های جدید دیگر اشکال هندسی پرپیچ و خم و به اصطلاح پرکار نبودند.بعضی از گوشواره‌ها و گردنبندها نگین نداشتند و یا  سنگ‌های سبک وزن روی آن‌ها سوار می‌شدند.


یکی ازطراحان مطرح و نوگرای این حوزه خانم کووا از کشور روسیه می باشد.خانم کووا، طراحی های خود را چالشی رادیکال و نوگرا در مقابل مدل‌های قدیمی می‌ داند.او طرح‌های خود را برخلاف طراحی‌های پرکار دوره‌های قبل،جوان پسند ،پویا و قابل استفاده در همه جا می داند.می گوید طرح هایش خطوط موازی و متناسب هستند و برخلاف طرح‌های غیر مینیمال پر از سنگ و نگین ‌های جواهری نیستند.

این مطلب ادامه دارد.....

لطفا نظر خود را بنویسید.



10 اخلاق بد

1. غرور مانع یادگیری

غرور مانع اصلی یادگیری است. شما حتما این ضرب المثل ایرانی را شنیده اید " پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است" اما خودتان قضاوت کنید چند بار به خاطر حفظ غرورمان از سوال کردن طفره رفته ایم.

اغلب کسانی که در رشته های مختلف علمی به پیشرفت رسیده اند کسانی اند که از پرسیدن نمی ترسیدند.

2. تعصب مانع نوآوری

هیچ چیز در دنیا بیشتر از تعصب مانع نوآوری و پیشرفت نوع بشر نشده است. به خیلی چیزها چنگ می زنیم و تعصب داریم اما نمی دانیم چرا. اگر در مورد خیلی از باور ها و روش های زندگی مان فکر کنیم فلسفه خاصی برایش نداریم درحالیکه شاید هر روز اجرایش کنیم.

هرکسی که توانسته زیان های جبران ناپذیر تعصب بیجا را در زندگی اش کشف کند درهای تازه ای به رویش باز شده و دنیا را از منظر جدیدی دیده است. 

ادامه مطلب ...

ویژگی افراد موفق


1- افراد موفق شــور و شوق انجام کار دارند
افراد موفق میگویند ما توســط اشتیاقمان هدایت میشویم. آنها کارشان را با عشق انجام میدهند و آن را به همکاران خود نیز منتقل میکنند. پــول درآوردن در فکر آنها دلیل اصلی کارکردن نیست بلکه یکی از نتایج آن اســت آنها مطمئن هســتند که اگر کاری را با عشق انجام دهند حتما به ثروت و پول نیز خواهند رسید.
2- افراد موفق سخت کوش هستند
هیچ چیز آســان به دست نمی آید و به دست آوردن آن حاصل سخت کارکردن است. همیشه کار کردن ســخت بوده و هســت اما سعی کنید همــواره از کاری که میکنید لذت ببرید. با این تفکر اســت که میتوانید سختکوشی را در ذهن خود نهادینه کنیــد. گاهی افراد جامعه فکر میکنند که افراد موفق به کار خود معتاد شده اند اما تعبیر بهتری برای آنهــا وجود دارد که آنها دیوانه کارکردن هستند.  ادامه مطلب ...

مهاجران استرالیا

صحبت در مورد اینکه بومیان چه کسانی بودند و چی شد که بریتانیا استرالیارو گرفت بیشتر موضوع تاریخ هست تا زبان،یه نکته رو کوتاه میگم و میگذریم.بریتانیا از خاک استرالیا بعنوان یه زندان بزرگ استفاده کرد ومجرمان و افراد خلافکارو تبعید کرد به این جزیره.این طیف شامل ایرلندی ها،ولزی ها،اسکاتلندی ها ومردمان جنوب شرقی انگلیس بود. بعدها مهاجران دیگری از اروپا و آسیا برای استخراج طلا روانه استرالیا شدند . خب بریم سر تاریخ زبان این کشور.زبان انگلیسی استرالیا اینطور پا گرفت که اولین نسل از فرزندان تبعیدی ها و مهاجران به دنیا اومدن.این نسل که زمینه زبان های ولزی،اسکاتلندی و انگلیسی و.. داشتند با هم در یک اجتماع زندگی کردند و بعد از مدتی یه گونه متفاوت از انگلیسی شکل گرفت و کم کم تعدادشون زیاد شد و به جایی رسید که گونه جدیدی از زبان انگلیسی در استرالیا غالب شد.علاوه بر این زبان بومیان هم بی تاثیر نبود.بسیاری از کلمات رایج ریشه در زبان بومیان این کشور دارد.مث چی؟؟ مثل کانبرا پایتخت استرالیا.این کلمه به معنی" محل ملاقات" هست.خب دیگه بیشتر ازین وارد جزییات تاریخی نمیشیم.

مراسم جشن برداشت سماق در قزوین

سماق

هرساله در اواخر تابستان و اوایل پاییز میوه های سماق بر درختان جنگلی می رسند و اهالی روستاهای نارنده قزوین طی جشنی به نام جشن برداشت سماق میوه رسیده درختچه را چیده و پس از خشک کردن، آنها را آسیاب کرده و علاوه بر مصرف خوراکی و دارویی در رنگرزی نیز استفاده می کنند. سماق قرمز بیشتر در منطقه ارسباران رشد می‌کند و چون پوسته بیشتری دارد، رنگ آن روشن‌تر و مرغوب‌تر است؛ سماق‌های نواحی دیگر تیره‌تر بوده و مرغوبیت پایین‌تری دارند.

 

همچنین در صورتی که دانه گیاه را از آن جدا و پودر کنند رنگ سماق تیره‌تر شده و مرغوبیت آن کاهش می‌یابد، اما اگر پوسته رویی‌اش جدا و پودر شود رنگ آن روشن‌تر شده و مرغوب‌تر خواهد بود.

هنر تاریخی ریسندگی در ایران

در فلات ایران همراه با دیرینه ترین نشان های زندگی بشر، نشانه ها و ابزارهایی از فن بافندگی به دست آمده که می رساند از چندین هزار سال پیش، تیره های ایران باستان، با فن ریسندگی و بافندگی آشنایی داشته اند.
گیرشمن می نویسد: «شمار شایان نگرش، چنبره های دوک که از گل رس یا از سنگ ساخته شده، در سیالک کاشان، نشان آن است که انسان قدیم، مبادی صنعت بافندگی را می شناخته است.»

ایرانیان باستان، رفته رفته در صنعت ریسندگی و بافندگی چیرگی یافتند، به گونه ای که در روزگار پیشدادیان و پیش از آنها به پارچه بافی دست یافته و پارچه های رنگارنگ و زیبایی می بافتند ( در مرز 12000 سال پیش). در روزگار مادها این صنعت پرارزش، خود دانشی را برپا می کرده است، زیرا در روزگار مادها، پارچه و پوشش های گوناگون علفی، پوستی و پشمی، چه از دیدگاه جنس و مواد نخستین آن و چه از دیدگاه رنگ آمیزی و نقش و نگار، دریافت و طرح پدیدار بوده است.

مادها در بافندگی پشم، کتان و دیگر الیاف گیاهی را به کار برده و از پشم علاوه بر ریسندگی و ساختن نخ و پارچه های پشمی به وسیله مالیدن آن، نمدهایی بسیار خوب می ساختند و از نمد گونه های تن پوش، از جمله کلاه درست می کنند.
هرودت از تن پوش های مادی چنین یاد می کند و می گوید: «کلاهی نمدین که خوب مالیده بودند و آن را (تیار) می گفتند، بر سر، قبایی آستین دار رنگارنگ در بر، زرهی که چنبره های آهنین آن به فلس های ماهی همانند بود بر تن، شلواری که ساق پاها را می پوشانید در پا ...»

ساختن نمد به روشی که هنوز در ایران ساخته می شود، پیشینه ای بس دیرینه دارد و از روزگاران بسیار دور، این فن در ایران باستان رواج داشته است تا در روزگار مادها، که علاوه بر سود جستن از نمد، برای ساختن کلاه، فرش و پوشش های دیگر از آن بهره ور می شدند و به ویژه در ساختن زین اسب، از آن سود می جستند.

از شکل و ساختمان ابزار و وسایل پارچه بافی در ایران باستان که پدیدار بوده، افسوس که نمونه ای از آنها به دست نیامده است، ولی از گونه های لباس مادها و هخامنشیان و ساسانیان که در نقش های تخت جمشید و کرانه های دیگر دیده شده، این گفتار آشکار می گردد که صنعت پارچه بافی در یاران باستان راه های پیشرفت خود را می پیموده است، به گونه ای که اندک اندک به گوناگونی رنگ ها و گونه های بافت پارچه افزوده شده و پارچه های گوناگون، خشن و نرم و نیز ابریشمی بافته می شده است، تن پوش های گوناگون که جایگاهداران و کارگزاران بزرگ می پوشیدند، نمودار پیشرفت و گسترش این صنعت می باشد.

این سیر پیشرفت در صنعت بافندگی و پارچه بافی نشانگر آن است که ایرانیان دانش و آگاهی های خویش را در بافندگی، رفته رفته به فرزندان خویش می آموختند و آن اندازه پیشرفت کرده بودند که گونه هایی از این پارچه ها را به انگیزه بسیار خوب بودن و زیبایی ویژه به خود، در کشورهای همسایه و سرزمین های دیگر، خریداران بسیار داشته است.

ایرانیان در روزگار باستان، بیشتر پارچه های مورد نیاز خانواده را در خانه می ساختند، پس هر خانواده در خانه خود، ابزار و دستگاه ریسندگی و بافندگی داشته و زنان همه گروه ها، پوشاک مورد نیاز خانواده را خود تهیه می کردند و کمتر زنی بوده است که از ریسندگی و بافندگی سررشته نداشته باشد.

امروزه هم در شهرستان و دیه ها و روستاهای ایران، خانواده ها، از راه صنایع دستی ساده به بافتن گونه های پارچه و فرش با روش باستان سرگرم هستند. در ایران باستان، دانش فنون بافندگی و دوزندگی علاوه بر کنار کردن نیازمندی های خانواده، جزو شخصیت زن ایرانی بوده است و زنان خانواده های بزرگان نیز گرچه به آن نیازی نداشتند، برای سرگرمی و هنرنمایی و ابراز دلبستگی به شوهر و فرزندان، دوزندگی و بافندگی را از همان خردسالی فرا می گرفتند، تا آنجا که ملکه آمیس تریس زن خشایارشا هم، با این که از همان آغاز کودکی و فراگیری بافندگی که شاید نیازی هم به آن نداشته، از دیدگاه نشان دادن ذوق و نشانه کمال برای این آهنگ که بانویی با شخصیت و هنرمند است، به آن دست برده بود و برای شاه نیز با دست خود، پارچه بافته و لباس می دوخته است، آیا می توان گمان کرد، کردار ملکه ها وزنان باشخصیت ایران قدیم برای بانوان ایرانی سرمشق نبوده و زنان برای پیروی از کارهای آمیس تریس ها و همچشمی در ابراز هنرمندی و وانمود نمودن به کدبانویی، کوشش در بافندگی نداشته اند؟ صنعت پارچه بافی از روزگار هخامنشیان وارد دوران تازه ای می شود، بدین معنی که پارچه های ظریف و گرانبهایی که در ساختن و بافتن آنها، پایانه هنر و ذوق را به کار می برده اند، ساخته می شد.

واقعیت های جالب در مورد زبان انگلیسی

هر زبانی رازورمز خودشو داره ،هر زبانی داستان های جالبی پشت هر  کلمه و عبارت داره .امروز مروری داریم بر این واقعیت های جالب در انگلیسی:


1.هر 2 ساعت 1 کلمه به دیکشنری اضافه میشود .

قابل توجه زبان آموزان سخت کوش ! کلمات جدید هر لحظه در حال تولید و تکامل هستند بطوریکه هر 2 ساعت 1 کلمه به دیکشنری اضافه میشه.


2.کلمه دختر"girl" ابتدا اشاره به فرد جوان ،انسان جوان داشته .به عبارت دیگه نشانگر جنسیت مونث نبوده و به هر فرد جوانی اشاره میشده.

 

ادامه مطلب ...

سالاد مارچوبه و لوبیا

غذایی که دستورشو میخونید برای وعده شام مناسب هست.


روغن گیاهی زیتون ،و  آنتی اکسیدان موجود در مواد اولیه نشانگر مناسب بودن غذا برای افراد با کلسترول بالا ،چربی خون و در صورت حذف نمک و فلفل مناسب افراد با فشار خون بالاست.


دستور برای 1 نفر:


100 گرم لوبیا سبز

100 تا 130 گرم مارچوبه تازه

1 عدد پیاز قرمز کوچک

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

5 عدد گوجه گیلاسی (یا 1 عدد گوجه کوچک)

نمک فلفل (در صورتی که پزشک منع نکرده)


لوبیا سبز را خرد کنید با 1 قاشق روغن زیتون تفت دهید .شعله کم باشد .مدت تفت 10 دقیقه.در ظرف دیگری پیاز را خرد کنید و همراه با مارچوبه تفت دهید اما نه آنقدر که پیاز قهوه ای شود.در اینجا نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و گاز را خاموش میکنیم.لوبیا سبز و مخلوط مارچوبه پیاز را مخلوط میکنیم و گوجه گیلاسی را اضافه میکنیم .

مقدار ادویه دلخواه است .(نکته تفت دادن این است که ما مواد را سرخ نمیکنیم که به بافت آن آسیب برسد و تغییر رنگ دهد .)

دستور غذایی برای لاغری (عمومی و موضعی)

دستور غذایی برای لاغری

دستورات تمام گیاهی ،تلفیقی (گیاهی و گوشتی)،

مناسب برای افراد سالم و کسانی که از بیماری رنج می‌برند.

برای مشاوره با کارشناس تغذیه در قزوین بازار پیام بگذارید.


فروش دستور غذا و کیک تضمینی

فروش دستور کیک و غذا تست شده تضمینی

(اسفنجی،یزدی،شیفون،کیک های میوه ای،پاند و....)

برای اطلاعات بیشتر در قزوین بازار پیغام بگذارید.